Tällä pelillä voit tarkistaa vuosilomasi ja lomapalkkasi kesältä 2015. Voit tarkistaa myös lomakorvauksesi, jos työsuhteesi on päättynyt tai päättymässä 1.4.2015 jälkeen.

Suuri osa työntekijöistä ansaitsee lomaa sellaisilta kalenterikuukausilta, joina työskennellään vähintään 14 työpäivänä. Työssäoloon rinnastetaan myös joitakin poissaoloja, mm. äitiys-, isyys- ja vanhempainvapaa ja sairausloma 75 työpäivän osalta. Sen sijaan vaikkapa hoitovapaan ajalta vuosilomaa ei ansaita.

Jos sinulla on ollut ajalla 1.4.2014–31.3.2015 joitakin palkattomia vapaita, otathan vuosiloman ansaintaan ja lomapalkkaan liittyvissä kysymyksissä yhteyttä PAMiin, puh. 030 100 620.

Tämän laskurin tulokset ovat viitteellisiä.

Tulos  

Tulosta
Lähetä sähköpostilla

Turvaa oma tulevaisuutesi. Liittymällä saat kaikki liiton palvelut käyttöösi, niihin kuuluvat mm. neuvonta työsuhdeasioissa, oikeus- ja lakimiespalvelut, ansiosidonnainen työttömyysturva, luottamusmiehen tuki työpaikalla, ilmaiset koulutukset ja monet muut hyvät edut. Vain jäsenenä vaikutat myös siihen, millä ehdoilla sinäkin teet töitä tulevaisuudessa.

Jäseneksi voit liittyä, kun olet töissä / esimiehenä yksityisellä palvelualalla, kun opiskelet palvelualan ammattiin tai kun työllistät itsesi palvelualojen ammatinharjoittajana tai yrittäjänä.